Fotografie si grafica

Actualizam fotografiile si grafica, mentinem imaginile valabile, adăugam tag-urile, înlocuim imaginile si grafica veche, intretinem baza de date, eliminam fisierele din back-end office.


Securitate site

Programatorii Outbox Media sunt experti in securitatea site-urilor si vom împiedica expunerea site-ului dvs.,  atacurilor exterioare.


File Back-up

Programam si efectuam regulat upgrade-ul de fisiere, după cum este necesar, pentru a permite site-ului o functionare continua si sigura.


Administrare domeniu

Avem grija ca domeniile voastre sa nu expire si asiguram hosting-ul potrivit.

Outbox Media, va ajuta dacă doriti, să transferati domeniile si va asigura un transfer sigur. Pe scurt, site-ul vostru on-line va fi in siguranta întotdeauna, atat cat se va afla în grija noastră.


Website links

Verificam calea link-urilor, atât a celor care intra în interiorul site-ului dumneavoastră cat si a celor care fac trimitere in afara lui. Acestea sunt importante pentru a urmări importanta lor si pentru a asigura legături de calitate. Ele sunt raportate în ambele directii.


Analiza traficului

Multe site-uri nu dispun de un instrument adecvat de urmărire a traficului, cum ar fi Google Analytics.

Noi vă vom instala acest instrument de masurare a traficului, pe oricare dintre site-urile web si il vom personaliza pentru a efectua diverse functii, cum ar fi inregistrarea comportamentului de utilizare a site-ului.


Update script

Prin actualizarea script-urilor si bazei de date de acces, Outbox Media va asigura întotdeauna afisarea site-ului corect.


Corectarea erorilor

Outbox Media, va asigura că nu vor exista erori in site, inclusiv link-uri care nu functioneaze.

De la greselile de ortografie la imaginile de dimensiuni mari, care incetinesc viteza de incarcare a site-ului, erorile de pe site-ul vostru pot produce daune incalculabile, de aceea noi rezolvam toate problemele de functionare, pentru a vă oferi o garantie în functionarea afacerii voastre online.


Admnistrare web service

Dacă există un lucru ce nu se va schimba la site-urile web, acela este că imbunatatirea lor nu se opreste niciodata atata timp cat ele exista.

O prezentă continua on-line vine la pachet cu servicii web de intretinere.

Proprietarii de afaceri pot să-si imbunatateasca site-ul in acelasi ritm cu evolutia tehnologiei digitale.

Dacă vor exista erori precum: greseli de ortografie, marginile fotografiilor care au nevoie de rotunjire, sau scripturi care au nevoie de reparatii, pentru o mai buna afisare in browsere, noi vom face aceste sarcini consumatoare de timp si le vom oferii utilizatorilor on-line un site mai rapid si mai sigur.

Utilizand serviciile noastre de intretinere web, permitem partenerilor de afaceri să se concentreze pe cresterea afacerii si a clientelei, permitându-le acestora să ofere clientilor lor nivelul ridicat de satisfactie pe care o merita.