Branding & Logo Design

Brandingul este mai mult decât doar un logo. Noi facem design de logo-uri, dar in acelasi timp, ajutam să se stabilească limbajul vizual care va reprezenta brand-ul. Este ceea ce va crea legatura între voi, materiale de marketing si publicitate, și prezența voastra pe web.

Definim perceptia emotionala a imaginii companiei voastre.

Consultantii Outbox Media se vor implica in realizarea unei perceptii emotionale pozitive, ale imaginii afacerii voastre atunci când vine vorba de design de brand, de refacerea brandului, de tehnicile si tehnologiile de constructie a unei marci, în scopul de a formula un plan de actiune pentru a gasi solutia ideala de branding a afacerii voastre.

Identificarea afacerii prin utilizarea unei marci sau a unei imagini ce vă ajuta sa va pomovati.

Scopul general al imaginilor si al reputatiei de brand este în cele din urmă, de a lasa utilizitorului sau clientului o sigla pe care sa o poata recunoaste întotdeauna ca făcând parte în mod unic din afacerea voastra.

Putem crea aspecte vizuale generale care sa defineasca marca voastra.

Noi cream imaginea si brand-ul companiei tale printr-o identitate clara, colorata, lucida, expresiva, semnificativa, dinamica si memorabila pentru orice mediu, cum ar fi site-uri web, retele de socializare, aplicatii exterioare sau mass-media tipărita.