Outbox Media întelege importanta comertului electronic, cu tranzactii de servicii, de produse sau mărfuri, între întreprinderi si consumatori, printr-o retea de computere.

Vânzările online sunt în crestere mai mult ca oricând si este foarte important să ai o platformă sigura si securizata pentru consumatori, pentru ca ei sa poata găsi produsele si serviciile online, astfel încât, sa capete încredere în afacerea voastra online.

În plus, din moment ce majoritatea tranzactiilor de comert on-line sunt finalizate fără nici o interactiune umană, este important sa va construiti magazinul online al afacerii, in maniera de a oferi consumatorilor o interfată online în care tranzactia simulata, sa reflecte aceeasi satisfactie a clientilor ca si in magazinele off-line.

Vânzările pe internet sunt intr-o continua crestere. Potentialul de a face profit printr-un mod inteligent in on-line, este la un prag maxim si astăzi este momentul să avansati pe piata comertului on-line.

Consultantii nostri de vanzari pe internet sunt gata să se întâlnească cu voi astăzi, pentru a discuta despre modul în care va putem ajuta să câstigati mai mult profit si mai multa incredere din partea consumatorilor virtuali.

Cu cosurile de cumparaturi de ultimă oră, vom dezvolta site-uri care să încurajeze vânzările si care sa inspire încredere si loialitate în cumpărătorii dvs.

Platforme

Outbox Media poate instala on-line cosuri de cumpărături pe orice fel de platformă, inclusiv WordPress, Presta Shop, Magento, Opencart, Joomla, Drupal si altele.

Setare usoara

Procesul nostru de instalare pentru orice platforma de vânzări este usor si rapid. Setarile se fac ulterior in functie de cerintele clientului.

Optimizare SEO

Outbox Media instaleaza cosul de cumparaturi online si platforma, incluzand formatarea adecvată SEO, astfel încât nu va trebui să adăugati manual etichetele pentru a obtine trafic.

Securitate

Ne asigurăm că toate platformele de comert online si conexiunile sunt sigure si securizate, oferindu-vă încredere din partea consumatorilor, adăugând intimitate pentru achizitiile lor.

Design

Echipa noastra va personaliza si proiecta cosul de cumpărături, astfel încât să se potrivească cu tema site-ului, adaugand estetica experientei de shopping.

Social Media

Produsele online vor putea fi distribuite in retelele sociale pentru o mai buna promovare a magazinului.

Capacitate

Testăm site-ul e-comert pe browsere si dispozitive diferite, astfel încât sa functioneze corect peste tot si sa fie accesibil tuturor.

Plata

Consumatorii dvs. online vor avea diferite optiuni de plata pentru produsele comandate, incepand cu cardurile de credit si continuand cu alte modalitati de plată diferite.

Facturile de achizitie

Consumatorii dvs. vor primi prin e-mail facturi de confirmare a platii produselor cumparate precum si un mesaj de multumire personalizat, iar noi va vom putea creste vânzarile incluzand oferte în aceste e-mailuri.