Fa-ti Site-ul pentru mobile!

Ofera site-ului tau desktop un site mobil, care sa permita utilizatorilor accesarea afacerii voastre, de acasă sau în deplasare.

Outbox Media ofera servicii de dezvoltare pentru aplicatii mobile, in corformitate cu ideile si cerintele voastre de afaceri.

Publicitatea pe mobil

Oferind utilizatorilor o versiune mobila a site-ului sau o aplicatie de mobil, le permiteti acestora sa va acceseze afacerea direct de pe telefoanele lor mobile, crescand traficul global de clienti pentru afacerea voastra.

Design gata pentru mobil

Outbox Media ofera design-ul mobil al site-ului sau al aplicatiei mobile, bazat pe versiunea desktop a principalului site.

Noi nu doar micsoram dimensiunea site-ului dvs. principal, ci facem o interfată usor de utilizat, proiectand un nou site web special pentru vizualizarea pe mobil.

Păstrăm temele si culorile site-ul dvs. intacte, creand ceva complet nou pentru uz-ul portabil.

Acest serviciu încurajează o experientă mai interactiva pentru utilizatorii începători.
Persoanele care utilizeaza site-urile si aplicatiile noastre mobile petrec mai mult timp online.
Noi transferam toate datele site-ul dvs. principal, inclusiv produsele si serviciile dvs. si le prezentam într-un afisaj mobil prietenos.

Folosind o varietate de script-uri limbaje de programare, vom crea cea mai frumoasa interfata, cu o paleta de culori potrivite.

Noi construim site-ul sau aplicatia dvs. mobil pentru cea mai bună performantă posibilă.

Construit pentru incepatori

Nu trebuie să fii un tehnician in computere să stii cum să folosesti site-urile noastre mobile.

Optimizam site-urile noastre pentru o utilizare simpla, astfel încât toate informatiile afacerii voastre sa fie retinute usor, oferindu-i in acelasi timp o interfată usor de utilizat.

Fie ca dvs. sau clientii dvs., sunteti pe o retea 3G sau 4G, pe un telefon mobil iPhone, Android sau Windows, site-ul sau aplicatia mobila va avea cea mai bună performantă.

Caracteristici puternice

Site-urile noastre mobile au caracteristici puternice, cum ar fi GPS-ul. Acesta vă va permite să monitorizati de unde clientii dvs. folosesc telefoanele lor mobile si la fel de bine le permite acestora localizarea afaceri dvs. la nivel local. Click-to-call permite utilizatorilor apelarea afaceriI dvs. direct de pe telefonul lor cu doar o apasare a unui buton, făcându-le mai convenabil si accesibil clientilor localizarea ta. Raspandirea in social media permite utilizatorilor să împărtăsească continutul site-ului dvs. la platformele de social media, toate legate de telefonul lor, ceea ce face partajarea de continut usor si rapid, permitand mai mult trafic pentru site-ul dvs. prin intermediul oamenilor din reteaua socială folosita de dumneavoastră.

Recunoasterea dispozitivului

Programatorii Outbox Media vor detecta ce fel de dispozitiv utilizeaza clientii dumneavoastră, pentru a gasi site-ul tau. Aceasta se bazează pe dimensiunea ecranului si este capabil sa adapteze site-ul dvs. mobil la dispozitivul specific utilizat. În cazul în care nu este utilizat jQuery, atunci programatorii nostri vor introduce manual codul necesar pentru a putea fi afisat în mod corespunzător pe fiecare dispozitiv de pe care site-ul dvs. mobil este vizualizat.

În plus, în functie de variabilele de viteză pe retelele 4G sau 3G, când utilizatorii intra in domeniul site-ului dvs, telefoanele lor mobile sunt redirectionate automat către noul site mobil, astfel încât utilizatorii nu trebuie să reîncarce dimensiunea.